Referencer

Her kan du se nogle NH Handels forskellige referencer hos virksomheder og foreninger.

Udover disse har NH Handel lavet hjemmesider for følgende virksomheder, foreninger, private og lign.

Virksomheder

  

BDKnystor042011 NH Handel har udviklet BallonDanmarks hjemmeside med CMS, webshop, betalingsterminal og meget meget mere.  NH Handel ønsker BallonDanmark al mulig held for fremtiden. 

camellia-te logo gron bg top NH Handel har udviklet Camellia Tes hjemmeside med CMS, webshop, betalingsterminal m.m. Rent datamæssigt er det den største butik til dato med langt over 300+ varenumre og mere avanceret backend. NH Handel er glade for at være blevet valgt som partner endnu engang. 

 

greveeventlille NH Handel har udviklet og designet hjemmesiden for Greve Event. NH Handel er glade for igen at blive valgt som leverandør til et lokalt Event selskab, som bliver brugt bredt.

 

NH Handel har udviklet Nem Creatives hjemmeside med CMS og meget mere.  NH Handel ønsker Nem Creative al mulig held for fremtiden. 

aagaard NH Handel har udviklet siden for Aagaard Management. NH Handel er glade for igen at blive valgt som leverandør til et nystartet konsulentfirma og håber på denne måde at kunne hjælpe med Aagards Managements fortsatte vækst.

 

kth NH Handel har udviklet siden for the KTH Solar Boat Project og hoster den også. Projektet er et nyt samarbejde mellem Kungliga Tekniska Högskolan og the University of Tokoy. NH Handel er tilfredse med at kunne understøtte projektet blandt de studerende på de to universiteter og øge synligheden omkring det.

 

 

Foreninger

 

logo1 NH Handel har udviklet og designet hjemmesiden for PF Auto. Dette er NH Handels største platform til dato med online booking systemer til flere enheder, forum mulighed, oversigtslister og meget mere. Hele sitet rummer for tiden op til 450 unikke brugere, hvilket også gør det til det største bruger site for NH Handel. NH Handel forestår i samarbejde med PF Auto den løbende vedligeholdelse, tilpasning og udvikling af sitet. 

 

NH Handel vedligeholder og opdaterer TDWIs hjemmeside. Foreningens størrelse kræver god indsigt og viden omkring open source software, som meget af den er bygget op af, ligesom NH Handels egen side.

 

   

 

 

NH Handel hjælper løbende ANE med vedligeholdelse af forskellige dele af deres side, samt fungerer som sparringspartner med gode ideer.

 

  

NH Handel har udviklet og vedligeholder Dansk Ballonunions DM hjemmeside. Siden kan besøges på www.ballondm.dk.

 

 

 

 

 

NH Handel har netop oprettet sin første side for en andelsboligforening. Denne inkluderer både en offentlig del, samt en privat del, forbeholdt for beboerne. Andelsboligforeningen er utroligt glade for den hurtige oprettelse og det flotte design. Denne side er også hostet hos NH Handel. Du kan se siden her.

 

Events

 

NH Handel har udviklet hjemmesiden for de Nordiske Mesterskaber 2012 i Idrætsgymnastik. NH Handel er glade for at kunne træde ind i sportsverdenen også med levering af løsninger.

 

 

 

 

 

Private

 

NH Handel har opbygget www.ballonpilot.dk hjemmesiden helt fra bunden af og varetager nu dens drift, vedligeholdelse og videreudvikling. Dette har været et anderledes projekt, som har stillet store krav til grafik og præsentation heraf, samt en "live" blog del.

 

 

 

  

 

 

NH Handel har oprettet ballon hjemmesiden Blue Ocean Balloon på en weekend med DNS pegninger, webhotel, billedeskift og meget mere. Siden er planlagt til videre udvikling i den nærmeste fremtid. Dette var NH Handels første hasteopgave og den blev løst på glimrende vis for kunden.