IT-service

racks-of-serversInden for IT supporterer og udfører NH Handel primært opgaver for slutbrugere, private, mindre firmaer, foreninger osv., dog er alle opgaver og forespørgsler velkomne. Alle opgaver udføres til tiden og den aftalte pris og der gåes ikke på kompromis med kvaliteten. Allerede færdiggjorte opgaver kan ses under referencer. Så skal du have vedligeholdt en hjemmeside, have hjælp til at lave en hjemmeside eller lavet analyser af store datamataterialer, så er NH Handel din partner.

Vi hjælper alle brugere i Office pakkerne fra både 2003, 2007 og 2010 samt styresystemer såsom XP, Vista og Windows 7. Derudover NH Handel nu også stor erfaring fra Sharepoint 2007 og 2010 og kan derfor også understøtte dette.
NH Handel har stor erfaring i drift af privates internet og email adgang, akut problemløsning, samt generel vejledning i indkøb at nyt udstyr, software og opsætning. Derudover udarbejder og vedligeholder vi hjemmesider med indbyggede CMS systemer, så din forening, firma eller anden virksomhed ikke skal tænke på dette.

Vi kan bl.a. tilbyde følgende:

  • Stabil hjemmesidehosting på topmoderne servere og lokationer
  • 24/7/365 monitorering af dine sider servere
  • Redundante og daglig backup af alle dine vigtige data
  • Prisbillig og effektiv hosting af domæne, mail, ftp, hjemmeside m.m.


Med andre ord, har du brug for hjælp, så er vi der for dig.